PUMPAR OCH PYROLYSTEKNIK

Pump & Pyrolysteknik AB – Pumpar, omrörare och pyrolysugnar – Det är det vi sysslar med!

 

Varför detta märkliga företagsnamn? 1988 förvärvade vi två helt oberoende av varandra agenturer; en för pumpar från ARO Ingersoll Rand och en för pyrolysugnar från Pollution Control Products. Vi såg stor potential i båda varumärkena och beslöt oss för att introducera båda på den svenska marknaden. Sagt och gjort, Pump & Pyrolysteknik AB var fött!

 

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

 

 

Julen 2018 stödjer vi kampen mot barncancer. Istället för att ge julklappar
till våra kunder har vi valt att skänka pengar till Barncancerfonden.

 

FÖRETAGET

Pump & Pyrolysteknik AB är återförsäljare för pumpar av märket ARO från Ingersoll Rand Ltd, pumpar från Jessberger GmbH  och omrörare från FluidMix. Vi levererar kundspecifika anpassningar av våra högkvalitativa och konkurrenskraftiga produkter till företag inom tillverkningsindustrin. Detta omfattar både nyförsäljning av pumpar, omrörare och hela system samt pumpservice och reservdelar.

Vårt bolag säljer även kundanpassade PCP pyrolysugnar för miljövänlig rengöring av metallföremål, samt utför avlackningsservice och färgavbränning i våra egna pyrolysugnar.

 

ÅTERFÖRSÄLJARE FÖR

 

VI UTFÖR ÄVEN

 

NÖJDA KUNDER

Idag jobbar PPT med såväl stora som små företag och vi har nöjda kunder över hela Skandinavien. Vi välkomnar dig som ny kund hos oss!

Vi är agenter för är samma varumärken som när vi startade 1988. Stolt kan vi skryta med att vi är ett serviceinriktat företag med mer än 25 års erfarenhet inom tillverkningsindustrin. Du hittar oss i Vellinge, strax utanför Malmö.

 

TEKNISKA LÖSNINGAR FÖR TILLVERKNINGSINDUSTRIN

PUMPAR OCH OMRÖRARE

PPT AB ger dig som kund den bästa helhetslösningen för din dosering. Med våra ARO pumpar transporterar och hanterar vi er process snabbt, rent och effektivt. För att komplettera pumpningen har vi även FluidMix omrörare som passar till alla våra olika applikationer. Vårt lager är fyllt med pumpar och reservdelar för snabba leveranser till slutkund.

 

SERVICE

Då vi är ett ackrediterat ARO servicecenter, godkänt av Ingersoll Rand Ltd. har vi en fullutrustad verkstad dit du kan skicka din pump för rengöring och service. Våra duktiga servicetekniker renoverar även alla på marknaden förekommande pumpmärken, såsom tex. Jessberger, Wilden, Sandpiper, Graco, Yamada, Versamatic, Husky och Taplo.

 

PYROLYSUGNAR

Pyrolysugnen är avsedd att avlägsna begränsade mängder substans från metallgods. Rengöringsprocessen använder värme istället för kemikalier vilket gör den miljövänlig och aktuell i tiden. Dessutom är den lätt att arbeta med och har ett automatiserat system för pyrolysprocessen. Specialtillverkas efter era mått. Montage och intrimning sker på plats hos er av våra duktiga montörer.

 

FÄRGAVBRÄNNING

På PPT har vi i vår avlackerings avdelning två pyrolysugnar som jobbar dygnet runt med att bränna bort färg från bland annat fixturer och gallerdurk. Vi gör jobbet åt er och returnerar ert metallgods renspolat och fritt från färg.

 

 

Pump & Pyrolysteknik / ARO Ingersoll Rand membranpumpar Pump & Pyrolysteknik / Pyrolysugnar från PCP Pump & Pyrolysteknik / Omrörare från FluidMix