Pump & Pyrolysteknik – Pumpning och pyrolysning

Lacka och avlacka – Lägga på färg och ta bort den

PUMPNING OCH PYROLYSNING – Det är det vi sysslar med! 

 

Varför detta märkliga företagsnamn? 1988 förvärvade vi två helt oberoende av varandra agenturer; en för pumpar och en för pyrolysugnar. Lägga på färg och ta bort den – Lacka och avlacka. Idén om att via pumparna lägga färg på produkter och därefter rengöra/ta bort färgen på samma produkt med hjälp av pyrolysugnen kändes genial! Behovet för detta fanns hos våra kunder och har ett tydligt samband. Sagt och gjort, Pump & Pyrolysteknik AB var fött!

 

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Pumpning och tekniska lösningar för tillverkningsindustrin är vår specialitet!  

 

Vårt bolag marknadsför:

 

Vi utför även:

 

Idag jobbar PPT med såväl stora som små företag och vi har nöjda kunder över hela Skandinavien. Vi välkomnar dig som ny kund hos oss!

 

Stolt kan vi skryta med att vi är ett serviceinriktat företag med mer än 25 års erfarenhet inom tillverkningsindustrin. Vi är agenter för är samma varumärken som när vi startade 1988. Du hittar oss i Vellinge, strax utanför Malmö.

 

PPT AB ger dig som kund den bästa helhetslösningen för din dosering. Med våra ARO pumpar transporterar och hanterar vi er process snabbt, rent och effektivt. För att komplettera pumpningen har vi även FluidMix omrörare som passar till alla våra olika applikationer. Vårt lager är fyllt med pumpar och reservdelar för snabba leveranser till slutkund.

 

Då vi är ett ackrediterat ARO servicecenter, godkänt av Ingersoll Rand Ltd. har vi en fullutrustad verkstad dit du kan skicka din pump för rengöring och service. Våra duktiga servicetekniker renoverar även alla på marknaden förekommande pumpmärken, såsom tex. Jessberger, Wilden, Sandpiper, Graco, Yamada, Versamatic, Husky och Taplo.

 

Pyrolysugnen är avsedd att avlägsna begränsade mängder substans från metallgods. Rengöringsprocessen använder värme istället för kemikalier vilket gör den miljövänlig och aktuell i tiden. Dessutom är den lätt att arbeta med och har ett automatiserat system för pyrolysprocessen. Specialtillverkas efter era mått. Montage och intrimning sker på plats hos er av våra duktiga montörer.

 

På PPT har vi i vår avlackerings avdelning två pyrolysugnar som jobbar dygnet runt med att bränna bort färg från bland annat fixturer och gallerdurk. Vi gör jobbet åt er och returnerar ert metallgods renspolat och fritt från färg.

 

 

Pumpning / ARO Ingersoll Rand membranpumpar Pumpning / Pyrolysugnar från PCP Pumpning / Omrörare från FluidMix